Meny Stäng

Vi söker dig

som tar ansvar och är van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter, har B-körkort, är elutbildad på lägst gymnasienivå med godkända betyg samt har jobbat som installationselektriker några år. Meriterande är om du tidigare arbetat som serviceelektriker. I rollen ingår även: daglig kontakt med kunder, planering av eget arbete, utföra tekniska serviceuppdrag och merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder till kunder.

Som person är du ordningsam, social och serviceminded samt har yrkesstolthet.

Om oss

Skånska Elbyrån AB är ett mindre elinstallationsföretag som funnits i Eslöv sedan 1999. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och vi är mest inriktade på elservice uppdrag men tar även upp till medelstora ROT objekt.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceelektriker på Skånska Elbyrån AB kommer du att arbeta med service, underhåll samt felsökning och reparation av elanläggningar hos såväl privatpersoner, företag, butiker, fastigheter och bostadsområden i Mellanskåne.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Fast lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkoren

Heltid. Dagtid.

Arbetsplats

PER HÅKANSSONS VÄG 34
241 91 ESLÖV

Om ansökan

Vi tar endast emot frågor och ansökningar via e-post eller post! Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss löpande vid intresse.

Ansökningssätt

E-post: mats@skanskaelbyran.se

Elekriker sökes